100-jarig Jubileum Huisartsenpraktijk Snijders

Snijders / Schniedusch RUN

Op 29 juni aanstaande vieren wij het 100 jarig bestaan van Huisartsenpraktijk Snijders te Landgraaf.

Tijdens de Schniedusch / Snijders run, een parcours van 3,5 km dwars door Nieuwenhagen. De run is bedoeld voor jong en oud, vanaf 4 jaar; dus voor hele gezinnen samen! We verzamelen om 10:30 uur op het Sunplein waar vandaan we na de gezamelijke warming-up ieder in ons eigen tempo starten en halverwege zijn er leuke (veilige) obstakels.

Naast dat dit een leuke run is om samen aan deel te nemen, brengen we met deze loop ook nog geld op voor het goede doel!

Het goede doel is; de gezonde basisschool voor de toekomst. Een project dat zich inzet om kinderen gezonde voeding te geven op school, scholing en praktische uitleg te geven over gezonde voeding en meer beweging op school. Kortom we investeren in de volgende generatie kinderen in en rondom Landgraaf!

Gedurende de run zijn er waterposten, toiletten en omkleedruimtes beschikbaar. Probeer ivm de grote opkomst met de fiets te komen, indien een auto toch noodzakelijk is kom ruim op tijd en parkeer deze op de inham van de Wilhelminastraat bij tandartsenpraktijk Genders/Schobben (oude bieb gebouw).

Na de run is er heel verrassend entertainmentprogramma op het sunplein. Met ook horeca gelegenheden. En diverse attracties voor jong en oud.


Deelname kosten RUN;

1. Per persoon 5e

2. Twee volwassenen en twee kinderen; 15,- e


Dit gaat geheel naar het goede doel!

  Doet u mee?? Familie Snijders groot en klein, jong en oud zal zelf ook meedoen!!

100 jaar schniedusch: samen slaan we de handen ineen en gaan we ervoor!

Jij toch ook??


Let wel; zie onze algemene voorwaarden op onze website voor deelname en zaken betreft aansprakelijkheid/verantwoordelijkheid. We benadrukken dat;

1/ kinderen (<16 jaar) dienen samen te rennen met een verantwoordelijke volwassene.

2/ Deelname aan deze run is op eigen risico, huisartsen Snijders zijn niet aansprakelijk bij schade door letsel en/of diefstal.

3/ Na de run zijn er op en rond het Sunplein voldoende drink- en etensfaciliteiten.